ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤOYΡΓΙΑΣ ΚAΘHMEΡΙΝΕΣ: 07:00 – 23:30 ΣΑΒ: 09:00 - 20:00 KYΡ: 09:00 – 16:00

Τηλ.:2102718724

 

 

 

ΑΕΡΟΒΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Προγράμματα που βοηθούν στη καλύτερη λειτουργία της καρ-διάς και του αναπνευστικού μας συστήματος. Αποφασιστική συμβολή στο κάψιμο λίπους.

 

Cardiomix

Ποικιλία και απλότητα
Είτε είσαι αρχάριος είτε προχωρημένος, απλοί συνδυασμοί βημάτων με εναλλαγές στην ένταση θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αντοχές μαραθωνοδρόμου.

 

Stepmix- Stepchoreo

Extra ώθηση,
extra αποτέλεσμα. Ιδανική άσκηση για αρχάριους και προχωρημένους, απλοί συνδυασμοί βημάτων με όχημα το step και βγάζεις φτερά.

 

Aerobic Choreo
Δυνάμωσέ το
Διασκέδαση και άσκηση σε beat ρυθμούς. Ολόκληρο το σώμα σου χορεύει κι εσύ απολαμβάνεις την πιο έντονη αερόβια άσκηση. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.


Tumbao

Fitness Dance
Αερόβια άσκηση σε Latin ρυθμούς. Γρήγορη εκμάθηση Merenge,Salsa,Reggepon και πολλών άλλων ρυθμών....

 

Kick boxing
Και η μάχη ξεκινά…
Ξεκίνησε στην Ασία 2000 χρόνια πριν και έχει ένα και μοναδικό εχθρό. Το λίπος. Το kick boxing, για άνδρες και γυναίκες, πειθαρχεί το μυαλό και δημιουργεί σφικτά, γυμνασμένα σώματα. Κάτι παραπάνω από κλωτσιές και μπουνιές.

Fit Box

Break free.
Απλές κινήσεις με θεμέλιο τις πολεμικές τέχνες, χρησιμοποιούν σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης τους σάκους.Εγγύηση απόλυτης εκτόνωσης.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΜΥΪΚΗΣ ΤΟΝΩΣΗΣ

Έχουν σαν κύριο στόχο την τόνωση και αντοχή του μυοσκε-λετικού μας συστήματος, που είναι εξαιρετικά σημαντικές για να ανταποκρινόμαστε στις καθημερινές δραστηριότητες.

 

Bosu-Flexibar

Πλατφόρμα δυναμικής ισορροπίας που δίνει στην ζωή σας μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Δυναμικό πρόγραμμα που συνδυάζει Aerobic - Αθλητισμό και Ασφάλεια! BOSU σημαίνει Both Sides Utilized και προφέρεται σαν τα δυο ονόματα Bo και Sue! Ιδρώστε μαζί μας με πρωτοποριακό τρόπο που σύντομα θα σας δώσει την γραμμή που επιθυμείτε! Ένα όργανο που υπόσχεται να σας δώσει αποτελέσματα.Κάντε δόνηση στο σώμα με τον πιο φυσιολογικό τρόπο, χρησιμοποιώντας το ίδιο σας το σώμα! Γυμναστική για όλο το σώμα λοιπόν με Flexibar!

 

  Hips-Abs

Ευαίσθητες ζώνες.
Ετοιμοπόλεμοι μηροί, γοφοί και γλουτοί προϋποθέτουν σύσφιξη και τόνωση με εξειδικευμένες ασκήσεις. Μέσα κοιλιά, έξω πλάτη κι αφήστε κοιλιακούς και ραχιαίους να κάνουν τη δουλειά τους.

 

  Body Power

Χτίζεις σώμα.
Τα εργαλεία σου; Step και μπάρες. Ενδυνάμωση και ενίσχυση της αντοχής σε ολόκληρο το σώμα με σημείο αιχμής τον άνω και κάτω κορμό.

 

  Full Body

Hard core.
Τα μέσα; Πολλά! Διάλεξε ανάμεσα σε αλτήρες, λάστιχα ή και ελεύθερα βάρη. Ο στόχος ένας και μοναδικός: ολοκληρωμένη μυϊκή ενδυνάμωση.

 

  Cross training

Συνδυασμός αερόβιας και αναερόβιας άσκησης με πέρασμα στην μυϊκή ενδυνάμωση. Δυναμώστε και διασκεδάστε συγχρόνως

 

  Barre Au Sol

Ο Κλασικός χορός στο έδαφος!!! Βελτίωση στάσης σώματος, ενδυνάμωση και ευλυγισία κορμού & άκρων μέσω των ασκήσεων εκμάθησης κλασικού χορού.

 

ΟΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Προγράμματα που προσφέρουν ελαστικότητα, ευκαμψία, μυ-ϊκή ισορροπία και γενικά βελτίωση σε πνευματικό, διανοητικό και σωματικό επίπεδο.

 

Pilates

Υπό έλεγχο
Σύστημα ασκήσεων με την ταυτόχρονη εκμάθηση τεχνικών σωστής αναπνοής. Ιδανικό για τη βελτίωση της ισορροπίας και της αντοχής, συμβάλλει στη μυϊκή σου ενδυνάμωση και τη διατήρηση του ελέγχου του σώματος.

 

  Power Yoga

Εκ των έσω
Η εναλλακτική μέθοδος yoga για την επαναφορά της ισορροπίας του σώματος. Ευεργετικά οφέλη τόσο στη μυϊκή ενδυνάμωση όσο και στο ανοσοποιητικό σύστημα. Η πλήρης αναμόρφωση.

 

  Forrest Yoga

Σας βοηθάει να συνδεθείτε με τον πυρήνα σας - να γίνετε δυνατότεροι και πιο συγκεντρωμένοι. Χρησιμοποιεί τη θερμότητα, τη βαθιά αναπνοή και δυναμικές αλληλουχίες για να αποβάλλετε τις τοξίνες μέσα από τον ιδρώτα.

 


  Streching

Τεντωθείτε!
Ασκήσεις ελαστικότητας και διατάσεις, κινητοποιούν τις καταπονημένες περιοχές του σώματος και σας απαλλάσσουν από μυϊκούς πόνους. Ιδανικό μάθημα για χαλάρωση στο τέλος της εβδομάδας