ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤOYΡΓΙΑΣ ΚAΘHMEΡΙΝΕΣ: 07:00 – 23:30 ΣΑΒ: 09:00 - 20:00 KYΡ: 09:00 – 16:00

Τηλ.:2102718724

Personal Trainer


Τι είναι ο personal trainer;

Ο personal trainer είναι ο προσωπικός σας γυμναστής. Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο, οι άνθρωποι να γυμνάζονται μόνοι τους. Παρόλα αυτά το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να αναγνωρίζονται τα οφέλη της επίβλεψης στη διάρκεια της άσκησης, όπως και της καταγραφής της προόδου.

 

Γιατί να έχω προσωπικό γυμναστή;

Οι  κυριότεροι  λόγοι,  για  τους   οποίους  είναι  σημαντικός   ο  προσωπικός γυμναστής είναι:

•    Το ολοκληρωμένο και σχεδιασμένο πρόγραμμα, το οποίο κα-ταρτίζεται με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και την εξοικονόμηση χρόνου.

• Η ποικιλία των ασκήσεων, έτσι ώστε να αποφεύγεται η ανία. H εκγύμναση να παραμένει μια ευχάριστη διαδικασία.

• Η ουσιαστική κατανόηση βασικών ερωτημάτων που έχουν να κάνουν με τα προγράμματα. Το πώς, το πότε και το γιατί κάνεις μία άσκηση είναι απορίες που πρέπει να απαντώνται για να εξασφαλίζεται η συνολική φιλοσοφία της προπόνησής σου.

• Η ισχυροποίηση του κινήτρου για τη συνέχεια της προσπάθειας.

 

Ωραία. Πρακτικά, όμως, πώς θα μου φανεί χρήσιμος ο προσωπικός γυμναστής;

Ο personal trainer διασφαλίζει την καλή χρήση του πολύτιμου χρόνου σου στο γυμναστήριο. Με τη συνεχή καταγραφή των επιδόσεών σου, σου δίνει τα κατάλληλα ερεθίσματα, ώστε να σε ενθαρρύνει για την επίτευξη του προσωπικού σου στόχου. Η επιστημονική κατάρτιση του γυμναστή σου, θα σε οδηγήσει σε αυτήν την κατεύθυνση με τον πιο ασφαλή και χρονικά οι-κονομικό τρόπο. Μπορείς να προπονείσαι με ασφάλεια, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τον στόχο σου αλλά και τον τρόπο να τον επιτύχεις.